Trälhavets Båtklubb har 3 uthamnar på lite olika avstånd från hemmahamnen i Åkersberga.

Närmast hittar du Örsholmen som ligger i Karklöfaret strax ost om Grinda, position N 59° 24,58 och O 18° 37,53. Det är vår egen ö med bryggor, bastu, dansbana och en enkel liten stuga för 4 personer. Den går att hyra för medlemmar. Det är fin ö med stora tallar, blåbärsris och flera små sandstränder ut mot farleden.

Lite längre ut i skärgården finns Lilla Kastet som ligger på nordöstra delen av Ingmarsö precis innanför Finnhamn, position N 59° 28,79 och O 18° 47,65. Viken ger gått skydd för de flesta vindar och du kan välja att ligga vid brygga eller vid de vackra klipporna. Det finns tre fina torrdass och en gammal lada som kan ge tak över huvudet om man vill äta ute en regnig dag. På Ingmarsö finns mycket fint att upptäcka. Du kan promenera ner till södra delen av Ingmarsö där det bla finns affär, gästhamn, bageri, och restaurang. Stigen dit går genom gammal bebyggelse, ängar, skog och betesmark. Du passerar badsjöar och en fin badplats med brygga.

Längst ut nordost om Möja hittar du vår uthamn Kålö, position N 59° 28,22 och O 18° 58,48. Där finns en fin brygga med långbord och plats för många, en fin bastu och en stuga för 4 personer som går att hyra för medlemmar.

Våra uthamnar är framförallt till för oss medlemmar och våra familjer. Klubbens medlemmar lägger ner mycket tid och massa resurser för att det skall vara väl fungerande och trevligt mål för helg och semester.

Här ifrån hittar du till:

Information om uthamnarna

Boka stugorna i uthamnarna