TBK Seglarskola håller till nere vid Jollcenter i Österskär. Här fyller vi somrarna med lek, glädje och segling för barn och ungdomar i åldrarna 5-14 år. Vi erbjuder en kvalitativ och innehållsrik utbildning för såväl nybörjare som fortsättare i enlighet med Svenska Seglarförbundets kursplaner. Vi seglar C55, tvåkorna, RS Quest och optimistjolle på Sätterfjärden och Trälhavet. Utöver seglingen lär vi oss om sjövett och säkerhet på sjön samt gör knopar, kappseglar och har kul tillsammans. Den perfekta starten för ditt framtida seglingsintresse!

 

Seglarskolans anläggning, som varit vårt tillhåll i över 50 år, är som gjuten för vår verksamhet. Här har vi bryggor och ramper för samtliga 13 jollar och våra säkerhetsbåtar. Vi har badstrand, stora gräsytor och en utbildningslokal med verkstad. Sätterfjärden är lämplig för utbildningen eftersom den ligger väl skyddad från starka vindar, fri från grund och andra hinder, med en begränsad seglingsyta för att kunna hålla koll på samtliga jollar. Härifrån kommer man även snabbt ut på Trälhavet där våra fortsättare kan komma åt större seglingsytor.

 

Gilla_oss_på_Facebook

 

se TBK Seglarskola

 

För att läsa mer om våra kurser klicka här.

 

Varmt välkomna att göra er anmälan!

Seglarskolan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt

Seglarskoleansvarig -  Max Olin 076-946 40 79, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vid frågor om anmälan, reservplats och betalning vänligen kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt 08-540 228 80