Vårracet går av stapeln söndagen den 21 maj, med en varierande bansträckning. Öppen för alla tävlande med SRS tabell, SRS och SRS-shorthand mätbrev. Seglingen är en distanskappsegling på cirka 16,5 distans med start och mål vid Österskärs ångbåtsbrygga.

Vårracet är en av tävlingarna som ingår i TBKs eget klubbmästarskap. Men vi ser GÄRNA att medlemmar ifrån andra närliggande klubbar anmäler sig. Vi fortsätter i år med det framgångsrika konceptet att skeppare kan bestämma sitt SRS/segelföring under pågående tävling, tider räknas ändå om efter målgång. Jaktstarten är därmed inte precis, dock ett trevligt sätt att starta på.

Efter seglingen blir det mingel och prisutdelning i klubbhuset ! Vid fint väder grillar vi. För detaljerad information se nedanstående länkar.

Skepparmöte söndag 21/5 kl. 8.00 i TBK klubbhuset, Båthamnsvägen 18, Åkersberga.

Avgiften för Vårracet är 100 kr

Även båtar utanför Trälhavets båtklubb är mycket välkomna. Väl mött!

Anmäl dig här!

Anmälan vid skepparmötet kostar 50 kr extra. Du kan också välja att betala en engångssumma på 350 kr för samtliga race i TBK 2017.

Dokumet:

Seglingsföreskrifter

Banbeskrivning

Startlista

Preliminärt resultat 2017

Tidigare resultat:

Resultat 2016

Stort grattis till Hans Broman med IMX 40 Nemo till vinsten i kölbåtsklassen och till Jonas Seweling med Corsair 31-1d till vinsten i flerskrovsklassen.
Ni som inte hann till prisutdelning kan kontakat Mats Neyman på 070-580 83 62 för att hämta ut era priser.