TBK TEAM UNGdom erbjuder killar och tjejer träning i segling från nybörjarnivå till kappseglingsnivå. Verksamheten äger rum under höst och vår varje torsdag från 18.00 - 20.30. Om vädret tillåter sätts vårterminen igång vecka 19 och fortsätter ända fram till 11 juni. Höstträningarna startar sedan efter sommarlovet och håller igång så länge solen är uppe tillräckligt sent, vilket i praktiken innebär att träningen ungefär håller igång fram till höstlovet. 


Vi övar alltifrån teknik till teori där målet är att bli en bättre kappseglare såväl praktiskt, taktiskt och strategiskt. Nivån på undervisningen anpassas efter eleven men då vi alltid har flera instruktörer på plats finns möjligheten att anpassa undervisningen så att både nybörjare och erfarna bemöts individuellt och får möjlighet att utvecklas på bästa sätt. När vi tränar har vi alltid följebåt på plats för att kunna coacha barnen på bästa sätt och upprätthålla en säker miljö under träningen. Den mesta träningen bedrivs på vårt hemmavatten - Trälhavet och Sättefjärden från Jollecenter, vilket du hittar på adressen Vändvägen 10 184 52 Österskär, Stockholms Län, Sweden.

 

 

Vi har en väl definierad kursplan och följer Svenska Seglarförbundets riktlinjer, våra instruktörer är utbildade genom SSF och SISU. Till vårt förfogande har vi 7 st Optimister varav 2st i racingskick, 6 st 2Kronor och 3st C55or. Detta innebär att du som elev får möjlighet att lära dig segla både enmansjolle, tvåmansjolle och liten kölbåt. Du behöver alltså inte ha en egen båt för att börja träna med oss, men om du har en egen jolle får du såklart använda den också. 


Är du intresserad? Hör gärna av dig till oss.


Har du läst detta som instruktör och känner dig sugen att jobba i höst eller vår som tränare kan du skicka en intresseanmälan till kansliet, eller höra av dig till någon av nedanstående mailadresser. 


Vill du följa oss på Facebook? Gilla vår sida

 

Segla lugnt // Tränarna TBK TEAM Ungdom
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Verksamhetsansvarig/Huvudtränare
Isak Olsson 072-3870871

Vid frågor om anmälan, reservplats och betalning vänligen kontakta
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. alternativt 08-540 228 80