Den 18-19 augusti är det dags för sommarens höjdpunkt Ingmarsö Race - ta med kräftorna!

Start på lördag vid Österskärs havsbad med mål utanför vår klubbhamn Lilla Kastet på Ingmarsö. På kvällen är det stor prisutdelning! Kräftkalas, ta med kräftor, lämplig dryck och ett glatt humör! På söndag seglar vi samma bana hem, fast bakofram. Prisutdelning för totalseger sker i samband med Höstfesten.

Nytt för 2018!

Tävlingen består nu av 4 deltävlingar. Rapporteringspunkt för Ingmarsö Race är samtidigt målgång för segling 1 och direkt start (samma tid) för segling 2 samt målgång för segling 3 och direkt start (samma tid) för segling 4.

Avgiften för Ingmarsö Race är 150 kr

Även båtar utanför Trälhavets båtklubb är mycket välkomna. Väl mött!

Anmäl dig här!

Dokumet:

Seglingsföreskrifter

Banbeskrivning

Startlista

Resultat 2018

2018-08-20 Efter samtal med Luring och Märta har fått gottgörelse i segling 1 dag 2 med 34 minuter då de hjälpte till med Effies masthaveri.

Tidigare resultat:

Resultat 2017