Skrovskyddsduk till seglarskolans följebåtar

TBKs seglarskola har två RIB-båtar som säkerhetsbåtar under sommarens seglarskolor.
Vi vill varken ha bottenfärg eller påväxt på båtbottnarna och har därför beställt skrovskyddsdukar som kommer att monteras på säkerhetsbåtarnas hamnplats.
Skrovskyddsdukarna flyter och när båten körs upp på duken tätar duken mot skrovet. På det viset förhindras möjligheten för slem och snäckor att fästa på skrovet.
Satsningen på dessa skrovskyddsdukarna är en del av klubbens miljöfrämjande åtgärder inom klubben och har möjliggjorts tack vare ett bra pris från This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. och en välvillig styrelse.
TBK ser gärna att klubbmedlemmar med båtar som lämpar sig för denna metod passar på och beställer egna dukar som ett miljömässigt bra alternativ till att måla båtbotten.