Arbetsdag för att fixa vår nya fina klubbholme 1 juni

Det är planerat att snickra på dom gamla bryggorna, städa naturen och rensa stränderna. Dansbanan behöver också få en ansiktslyftning. Ju fler vi blir desto mer hinner vi med. Klubben håller med lunch under arbetsdagen. Nya bryggan är klar så egen båt fungerar bra, och på kvällen kan man prova bastun och umgås. Behöver Ni transport meddela Kansliet. Vi åker kl 8.00 från klubbhuset och är tillbaka vid 17-tiden. Anmäl dig via hemsidan - Boka klubbarbete.

Välkommen!!

Det är många båtägare som vill komma igång med vårrustningen av sina båtar. Ett sätt är att tvätta av båten innan vaxning t.ex

Av denna anledning är vattnet påsläpps på varvet, mastplanen och trailerparkeringen.

Publicerat 5/4-19

Nyfiken på att se klubbens anläggningar i fågelperspektiv?
Klicka på länken och titta runt. TBK ska utveckla informationen på bilderna ytterligare men redan idag fungerar det att klicka på vissa "Hotspots" på bilderna. Titta t.ex på Lilla Kastet och klicka på symbolen vid det smala inloppet. Du ser då hur viktigt det är att följa den enslinje som finns uppsatt.

Drönarbilder

Publicerat 2018-11-07

TBK har ett WIFI-nätverk i vår uthamn på Ingmarsö, Lilla-Kastet

TBKWIFI1 är lösenordet. Surfa med måtta, ni är lediga nu...