På Ingmarsö kommer vi att ha en tipspromenad som är öppen från morgonen. 

Kl. 10.00 lämnar vi mobilerna hemma (i båten?) och samlas vid ladan för att tillsammans med barnen förbereda midsommarstången d v s plocka olika typer av växter som dekoration klä stången.

Stången reses efter lunchen i samband med dansen.

Övriga dagsprogrammet kommer anslås på ladan och anslagstavlan samt på. Vi räknar med att några av seglarskolans jollar skall finnas på plats för segelträning i viken.

På kvällen blir det ingen pub i ladan, men vi skall ordna med belysning så att de som önskar kan träffas för lite samvaro.

 

 

Tack till alla segelbåtar som deltog i Ingmarsö runt 2018! En riktigt rolig segling med bra vindar och soligt väder. Banan uppskattas också av deltagarna, lite mer okända vatten där man måste ha koll på navigationen!

Vinnare i kölbåtsklassen blev Dehluxe, som seglade på 02:27:02. Vinnaren i flerskrovsklassen blev Jaggernaut, men en tid på 02:18:13. Stort grattis! Tävlingen avslutade med prisutdelning och bubbel på Lilla Kastet. 

Glöm inte bort att anmäla er till Ingmarsö Race den 18-19 augusti och Kålö Höstkapp den 15-16 september. Kålö Höstkapp är sista regattan i Liros Stockholm SRS Cup 2018! 

/Kappseglingssektionen


Foto: Philip Karlberg

Vi gratulerar Stormtrooper till vinsten i Lidingö Runt den 26 maj! Mycket snyggt och smart seglat i lätta vindar, och med ett förskott över tio minuter. Grymt jobbat! Vi ska inte heller glömma andra fina placeringar av både Slaghöken och Nemo som kom på plats 14 respektive 15. Härligt med flera TBK-båtar i toppen. Grattis! 

TBK har ett WIFI-nätverk i vår uthamn på Ingmarsö, Lilla-Kastet

TBKWIFI1 är lösenordet. Surfa med måtta, ni är lediga nu...

Publicerad 23/5-2018Bildresultat för wifi