Tisdag 14 januari 2020, det blåser kraftigt och de vänliga kanslisterna har varit ute på varvet och tittat till medlemmarnas täckställningar.
Vad vi kan se är att båtarna verkar stå stadigt men vi har kontaktat fem båtägare som bör se över sina täckställningar.
Även om du inte har blivit kontaktad så innebär inte det att båten ska lämnas helt utan tillsyn.
Välkommer ner till båtvarvet.

Publicerat 14 januari 2020

Söndagen den 19 april 2020 anordnar TBK en Båtloppis där medlemmarna kan sälja sina överblivna båtprylar. Andra medlemmar kan köpa sådant som de verkligen behöver till bra priser.
Caféet kommer vara öppet som vid sjösättning/torrsättning.

Mer info senare. Frågor kring loppisen, ring Björn Nordbeck 070-2443417

Publicerat 2019-12-15

Bokningsfunktionen för sjösättning samt bevakning under 2020 är nu öppnade.
Vissa tider är mer populära än andra. Väntar du för länge med att boka så kan det vara slut på tider som passar dig själv. Dessutom riskerar obokade medlemmar att få ett bevakningspass kommenderat när det finns obokade pass.

Publicerat 17 december 2019

rycker vi bort med snöplogen.
Inga elsladdar över körvägarna. Någonting kommer gå sönder och det är inte snöplogen som är svagaste delen.
Varje år förstörs några av eluttagen på varvet och sitter kabeln ordentligt fast i någonting ombord på en båt så går även det sönder. Eftersom klubbens kanslister tycker det är ganska roligt att ploga så gör vi det direkt på morgonen om det har snöat. Det innebär att det är för sent att åka ner och ta bort sladden till batteriladdningen då det redan har snöat under natten.