Vinteravstängning av vattenkranarna på varvet samt stängning inför vintern av toalettömningsstationerna i Tunafjärden och Sätterfjärden.
Under vecka 47/2020 stänger vi för att åter släppa på vatten och öppna toalettömningsstationerna framåt våren 2021.

Publicerat 2020-11-17

Vi närmar oss mörkare tider. Det märks bland annat ute på vår klubbholme Lilla Kasten där antalet soltimmar är så få att solpanelen inte förmår ladda batteribanken som strömförsörjer vårt WIFI-nät.
Publicerat 2020-09-08

Samtliga platser för båtuppställning på Trälhavets Båtklubbs varv är fördelade. Eventuella platser som det kommer återbud på under hösten kommer att fördelas i tur och ordning från den omfattande kölistan som finns.
På förekommen anledning vill varvssektionen påpeka att det för segelbåtar är ett krav att vagga används för stöttning. Enbart lösa stöttor godkännes inte.

Det är nu möjligt för medlemmar i TBK som tilldelats båtuppställningsplats vinter 2020/21 att boka torrsättning via hemsidan. Ett klubbarbete som medhjälpare på varvet alternativt i vårt kafé ska göras i samband med bokningen.
För de medlemmar som befinner sig i den så kallade riskgruppen erbjuder TBK, liksom i våras, en separat båtupptagning på måndagar, tisdagar och fredagar under september och oktober månad, detta utan extra kostnad. Kravet på klubbarbete i samband med denna specialupptagning utgår.
Bokning av detta sker genom kontakt med kansliet.
Om någon utanför riskgruppen önskar en separat båtupptagning gäller den av årsmötet beslutade taxan.