Klubben ser över våra telefonabonnemang till kansliet och bevakningssektionen.
I samband med byte av telefonväxel och telefonoperatör kommer det tillfälligt att bli ett glapp där inte det ordinarie telefonnumret till kansliet fungerar.

Från och med måndag 18 februari 2019 tills annat meddelas kommer INTE 08-54022880 vara funktionellt.
TILLFÄLLIGT telefonnummer är 08-54068517. Porteringen av gamla telefonnumret beräknas vara klart 4 mars 2019.

Publicerat 14/2-19

Bildresultat för årsmöte

Årsmötet 2019 kommer att äga rum 27 mars 2019, klockan 19.00 i klubbhuset på Båthamnsvägen 18.
Motioner till årsmötet ska vara inskickade senast 30 dagar innan årsmötet, varför det är bra om du som medlem skriver ihop det i god tid innan.
Tänk på att en bra skriven motion har större möjlighet att få bifall av årsmötet. Skriv vad du vill att årsmötet ska ta ställning och motivera varför. Tänk på att mötesdeltagarna kunna rösta antingen Ja eller Nej förslaget.

Publicerat 2019-01-10

Visst kan det kännas långt kvar till vårrustning och målande av botten, men så länge vi väntar på att snön ska smälta kan vi ju passa på att få svar på alla våra frågor om båtbottenfärger!

Till temakvällen den 20 februari klockan 19.00 i klubbhuset har vi bjudit in en representant från Lefant, som tillsammans med Thomas från Båthamnsbutiken, kommer dela sina kunskaper om båtbottenfärger. Nu kan du äntligen få svar på dina frågor om bottenfärg, allt från vilken färg du ska använda, vad är miljövänligt och vad är inte, till hur du applicerar färgen på bästa sätt och vad för utrustning du behöver. Självklart finns tid till att ställa egna frågor.
Gärna en föranmälning till kansliet så att fikabrödet räcker. Välkomna!

Nyfiken på att se klubbens anläggningar i fågelperspektiv?
Klicka på länken och titta runt. TBK ska utveckla informationen på bilderna ytterligare men redan idag fungerar det att klicka på vissa "Hotspots" på bilderna. Titta t.ex på Lilla Kastet och klicka på symbolen vid det smala inloppet. Du ser då hur viktigt det är att följa den enslinje som finns uppsatt.

Drönarbilder

Publicerat 2018-11-07