Söndagen den 19 april 2020 anordnar TBK en Båtloppis där medlemmarna kan sälja sina överblivna båtprylar. Andra medlemmar kan köpa sådant som de verkligen behöver till bra priser.
Caféet kommer vara öppet som vid sjösättning/torrsättning.

Mer info senare. Frågor kring loppisen, ring Björn Nordbeck 070-2443417

Publicerat 2019-12-15

25 november 2019 stängde vi av vattnet i kranarna på varvet. Det är rekordsent föranlett av önskemål om vatten till båttvätt fanns och det milda novembervädret så tillät.
6 december 2019 gjorde kansliet klart bokningsfunktionen för sjösättningar 2020. Det är rekordtidigt och redan 7 december kom första bokningen in till kansliet.
Den ordinarie sjösättningsperioden under 2020 börjar den 25 april och sträcker sig fram till 31 maj.
Boka gärna in din båts sjösättning i god tid, det underlättar betydligt för kansliets trevliga personal om antalet bokningsanmälningar fördelas över en längre period. Dessutom får du som båtägare ett tydligt måldatum då båten ska vara klar för sjösättning och kan börja gnugga på friborden eller vad du vill göra, i tid.

Publicerat 9 december 2019

rycker vi bort med snöplogen.
Inga elsladdar över körvägarna. Någonting kommer gå sönder och det är inte snöplogen som är svagaste delen.
Varje år förstörs några av eluttagen på varvet och sitter kabeln ordentligt fast i någonting ombord på en båt så går även det sönder. Eftersom klubbens kanslister tycker det är ganska roligt att ploga så gör vi det direkt på morgonen om det har snöat. Det innebär att det är för sent att åka ner och ta bort sladden till batteriladdningen då det redan har snöat under natten.

Medlemsavgiften för seniormedlem, 26 år och uppåt är fortsatt 900 kr för 2020.
Medlemsfakturan har skickats ut idag 26/11-19 för betalning senast 30/12-19.

Tryckfelsnisse har varit framme och i rubriken på fakturan står det att avgiften är för 2019. Nej, vi har inte börjat och ta betalt i efterhand. Betala som vanligt, avgiften är för 2020.

Publicerat 26 nov 2019